ÚJ ELEKTROMOS HÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE

Szeretünk alkotni. Minden új rendszer egy újabb lehetőség. A lakáselosztótól a konnektorig felépítjük a teljes erősáramú rendszerét. Korrekt, követkető munkafolyamat és anyaghasználat.

RÉGI ELEKTROMOS HÁLÓZAT KORSZERŰSÍTÉSE

Sokszor találkozunk örökölt rendszerrel amit az új tulajdonos korszerűsíteni szeretne, illetve olyan helyzetekkel, amikor egy elöregedett rendszer kockázatossá válik és az ügyfél a felújítás mellett dönt.

HIBAKERESÉS

A gond mindig akkor jön amikor a leginkább nem kellene. Tapasztalatunk és műszereink segítségével hatékonyan tárjuk fel a hiba okát. Ilyenkor nem árt nekünk sem a türelem.

SZERELVÉNYEK BEKÖTÉSE, CSERÉJ

Vibráló lámpatestek, letört konnektor fedelek, recsegő kapcsolók. Ezért nem megy a bojler. Az elektromos szerelvényeink és eszközeink sem örök életűek ezért idővel cserélni kell őket. Egyeztetés javasolt az új eszköz beszerzése előtt, mivel például lámpatestek esetén is előfordulhat, hogy a régi lámpatest nem tartalmaz védőföldelést az új, korszerűbb lámpatest viszont igényelné ezt. Ebben az esetben pedig nem tudja se a gyártó sem pedig cégünk garantálni a megfelelő biztonságot, ráadásul hiba esetén a garancia elvesztését is eredményezheti.

LAKÁSELOSZTÓK CSERÉJE, KORSZERŰSÍTÉSE

A lakáselosztó a rendszerünk egyik legfontosabb eleme. Szerepe van az energia elosztásában, vezetékek védelmében, áramvédelemben. Ennek karbantartása, a terhelésnek és szabványoknak megfelelő kiépítése, elengedhetetlen. A Vezetékeink a terhelés hatására mozognak, melegednek, ezért a csatlakozások időszakos ellenőrzése, áramvédő-kapcsoló tesztelése, kismegszakítók ellenőrzése fontos feladat. Cégünk vállalja régi lakáselosztók cseréjét, karbantartását, korszerűsítését

OKOS ESZKÖZÖK, OKOSOTTHON

A mai világban a kényelem már nem akkora luxus, mint régebben. Sokan még mindig azt gondolják, hogy az okosotthon azt jelenti, hogy a telefonunkkal kapcsolgatjuk a nappaliban a lámpát. Az általunk telepített rendszer sokkal komplexebb annál, mint amit eddig elképzelt. Hűtés-fűtés, árnyékolás, szellőztetés, világítás, erőátvitel, szelepvezérlés, riasztórendszer, kamerarendszer, beléptetés... és még sorolhatnánk. Legyen szó akár néhány eszközről, vagy akár komplett okosotthonról, a legkorszerűbb rendszerrel látjuk el ügyfeleinket.

IMPRESSZUM

ADATVÉDELEM

KAPCSOLAT

since 2019